Skip to main content

كعكة الشوكولاته فلورلس Flourless Chocolate Cake

Ingredients












  Directions
  1. Preheat oven to 300 degrees F (150 degrees C). Grease one 10 inch round cake pan and set aside.
  2. In a small saucepan over medium heat combine the water, salt and sugar. Stir until completely dissolved and set aside.
  3. Either in the top half of a double boiler or in a microwave oven melt the bittersweet chocolate. Pour the chocolate into the bowl of an electric mixer.
  4. Cut the butter into pieces and beat the butter into the chocolate, 1 piece at a time. Beat in the hot sugar-water. Slowly beat in the eggs, one at a time.
  5. Pour the batter into the prepared pan. Have a pan larger than the cake pan ready, put the cake pan in the larger pan and fill the pan with boiling water halfway up the sides of the cake pan.
  6. Bake cake in the water bath at 300 degrees F (150 degrees C) for 45 minutes. The center will still look wet. Chill cake overnight in the pan. To unmold, dip the bottom of the cake pan in hot water for 10 seconds and invert onto a serving plate.

  1. مكونات

  1. 1/2 كوب ماء 1/4 ملعقة صغيرة ملح 3/4 كوب السكر الأبيض 18 (1 أونصة) المربعات الحلويات الشوكولاته 1 كوب زبدة غير مملحة 6 البيض

  2. الاتجاهات
  3. سخن الفرن إلى 300 درجة فهرنهايت (150 درجة مئوية). الشحوم واحد 10 بوصة جولة عموم كعكة وتجنب جانبا.
    في قدر صغير على نار متوسطة تجمع بين الماء والملح والسكر. يحرك حتى يذوب تماما ويوضع جانبا.
    إما في النصف العلوي من المرجل المزدوج أو في فرن الميكروويف تذوب الشوكولاته الحلويات. صب الشوكولاته في وعاء من خلاط كهربائي.
    قطع الزبدة إلى قطع وفاز الزبدة في الشوكولاته، 1 قطعة في وقت واحد. فاز في الماء الساخن السكر. ضرب ببطء في البيض، واحدة في وقت واحد.
    اسكب الخليط في المقلاة المعدة. ضع مقلاة أكبر من صينية الكعكة الجاهزة، ضع صينية الكعكة في المقلاة الأكبر حجما وقم بتعبئة المقلاة بالماء المغلي في منتصف جانبي الكعكة.
    خبز كعكة في حمام الماء في 300 درجة فهرنهايت (150 درجة مئوية) لمدة 45 دقيقة. وسيبقى المركز مبتلا. كعكة البرد بين عشية وضحاها في المقلاة. لنبض، تراجع الجزء السفلي من عموم الكعكة في الماء الساخن لمدة 10 ثانية، وعكس على لوحة العرض

 

Comments

Popular posts from this blog

BASBOUSA(بسبوسة)

INGREDIENTS Nutrition 3 ⁄ 4 cup  butter 3 ⁄ 4 cup  sugar 1  1 ⁄ 4 cups  buttermilk 2 cups  semolina 1  1 ⁄ 2 teaspoons  vanilla 1 tablespoon  baking powder 1  1 ⁄ 2 teaspoons  baking soda SUGAR SYRUP 1 cup  sugar 1 cup  water DIRECTIONS Preheat oven to 350F degrees. Melt butter, allow to cool to room temperature. Combine sugar and buttermilk in a large bowl. Combine the semolina, vanilla, baking powder and baking soda in a separate bowl. Add semolina mixture to buttermilk mixture, mix well, then add melted butter, and mix well. Spray an 11x7 inch pan with cooking spray, pour in the mixture; You may also use a 13x9 inch pan, and bake for 25 minutes instead of 30. Let sit for 20 minutes. Bake for 30 minutes, pour sugar syrup over it while still warm. This is usually served with tea or coffee. ------ Sugar Syrup ----------. Combine sugar, water and juice of half a lemon in a saucepan. Brin...

Crispy Chicken Broast Recipe

Get a wonderful crispy chicken broast recipe and enjoy broast at its best. A broast allows you to bite and taste the crisps of tasty spicy chicken. Served with buns, french fries, tomato ketchup and spiced yogurt (raaita), it will make you forget everything else. INGREDIENTS: • Salt  2 tbsp and 1 tbsp for coating  • White Pepper 1 tbsp  • Ginger   Garlic  Paste 1 tbsp  • Corn  Flour ½ cup  • Green Chili Paste 3 tbsp  • Plain Flour 2 cups  • Baking Powder 2 tbsp  • Chicken  (With Skin) 8 pieces  • Water  as much required  How to make Crispy Chicken Broast   METHOD: • Fill a bowl with water and add green chili paste, salt, baking powder and ginger garlic paste in it.  • Dip chicken pieces in bowl and leave it for about 4-5 hours to let the chicken marinated perfectly.  • Now take out the chicken from bowl and let it dry, make the coating by mixing the corn flour, plain flour, salt a...