Skip to main content

Crispy Chicken Broast Recipe

Get a wonderful crispy chicken broast recipe and enjoy broast at its best. A broast allows you to bite and taste the crisps of tasty spicy chicken. Served with buns, french fries, tomato ketchup and spiced yogurt (raaita), it will make you forget everything else.


INGREDIENTS:

Salt 2 tbsp and 1 tbsp for coating 
• White Pepper 1 tbsp 
Ginger Garlic Paste 1 tbsp 
Corn Flour ½ cup 
• Green Chili Paste 3 tbsp 
• Plain Flour 2 cups 
• Baking Powder 2 tbsp 
Chicken (With Skin) 8 pieces 
Water as much required 


How to make Crispy Chicken Broast

 

METHOD:

• Fill a bowl with water and add green chili paste, salt, baking powder and ginger garlic paste in it. 
• Dip chicken pieces in bowl and leave it for about 4-5 hours to let the chicken marinated perfectly. 
• Now take out the chicken from bowl and let it dry, make the coating by mixing the corn flour, plain flour, salt and white pepper. 
• Mix all these items very well, now coat the chicken nicely 
• Now deep fry the chicken and when the color changes to golden brown take it out and serve it. 
• Broast is ready to serve try it and enjoy it. 


الحصول على لذيذ متموج وصفة الدجاج بروست والتمتع بروست في أفضل حالاتها. بروست يسمح لك لدغة وتذوق شرائح الدجاج حار لذيذ. تقدم مع الكعك والبطاطا المقلية والطماطم الكاتشب واللبن متبل (رايتا)، وسوف تجعلك تنسى كل شيء آخر.



مكونات:

• ملح 2 ملعقة كبيرة و 1 ملعقة كبيرة للطلاء
• الفلفل الأبيض 1 ملعقة كبيرة
• الزنجبيل الثوم لصق 1 ملعقة كبيرة
• دقيق الذرة ½ كوب
• الأخضر الفلفل الحار لصق 3 ملعقة كبيرة
• دقيق دقيق 2 كوب
• مسحوق الخبز 2 ملعقة كبيرة
• الدجاج (مع الجلد) 8 قطع
• المياه المطلوبة

كيفية جعل كريسبي الدجاج بروست


طريقة:

• املأ وعاء بالماء وأضيف معجون الفلفل الحار الأخضر والملح ومسحوق الخبز ومعجون الثوم الزنجبيل فيه.
• قم بتقطيع قطع الدجاج في الوعاء ثم اتركه لمدة 4-5 ساعات للسماح للدجاج المنقوع تماما.
• الآن إخراج الدجاج من وعاء والسماح لها الجافة، وجعل الطلاء عن طريق خلط دقيق الذرة والدقيق العادي والملح والفلفل الأبيض.
• مزيج كل هذه العناصر بشكل جيد للغاية، والآن معطف الدجاج لطيف
• الآن تقلى الدجاج والدجاج عندما يتغير لونها إلى اللون البني الذهبي اخراجها وخدمتها.
• بروست على استعداد لخدمة محاولة ذلك والاستمتاع بها.

Comments

Popular posts from this blog

BASBOUSA(بسبوسة)

INGREDIENTS Nutrition 3 ⁄ 4 cup  butter 3 ⁄ 4 cup  sugar 1  1 ⁄ 4 cups  buttermilk 2 cups  semolina 1  1 ⁄ 2 teaspoons  vanilla 1 tablespoon  baking powder 1  1 ⁄ 2 teaspoons  baking soda SUGAR SYRUP 1 cup  sugar 1 cup  water DIRECTIONS Preheat oven to 350F degrees. Melt butter, allow to cool to room temperature. Combine sugar and buttermilk in a large bowl. Combine the semolina, vanilla, baking powder and baking soda in a separate bowl. Add semolina mixture to buttermilk mixture, mix well, then add melted butter, and mix well. Spray an 11x7 inch pan with cooking spray, pour in the mixture; You may also use a 13x9 inch pan, and bake for 25 minutes instead of 30. Let sit for 20 minutes. Bake for 30 minutes, pour sugar syrup over it while still warm. This is usually served with tea or coffee. ------ Sugar Syrup ----------. Combine sugar, water and juice of half a lemon in a saucepan. Brin...