Get a wonderful crispy chicken broast recipe and enjoy broast at its best. A broast allows
you to bite and taste the crisps of tasty spicy chicken. Served with
buns, french fries, tomato ketchup and spiced yogurt (raaita), it will
make you forget everything else.
INGREDIENTS:
• Salt 2 tbsp and 1 tbsp for coating
• White Pepper 1 tbsp
• Ginger Garlic Paste 1 tbsp
• Corn Flour ½ cup
• Green Chili Paste 3 tbsp
• Plain Flour 2 cups
• Baking Powder 2 tbsp
• Chicken (With Skin) 8 pieces
• Water as much required
METHOD:
• Fill a bowl with water and add green chili paste, salt, baking powder and ginger garlic paste in it.
• Dip chicken pieces in bowl and leave it for about 4-5 hours to let the chicken marinated perfectly.
• Now take out the chicken from bowl and let it dry, make the coating by mixing the corn flour, plain flour, salt and white pepper.
• Mix all these items very well, now coat the chicken nicely
• Now deep fry the chicken and when the color changes to golden brown take it out and serve it.
• Broast is ready to serve try it and enjoy it.
INGREDIENTS:
• Salt 2 tbsp and 1 tbsp for coating
• White Pepper 1 tbsp
• Ginger Garlic Paste 1 tbsp
• Corn Flour ½ cup
• Green Chili Paste 3 tbsp
• Plain Flour 2 cups
• Baking Powder 2 tbsp
• Chicken (With Skin) 8 pieces
• Water as much required
How to make Crispy Chicken Broast
METHOD:
• Fill a bowl with water and add green chili paste, salt, baking powder and ginger garlic paste in it.
• Dip chicken pieces in bowl and leave it for about 4-5 hours to let the chicken marinated perfectly.
• Now take out the chicken from bowl and let it dry, make the coating by mixing the corn flour, plain flour, salt and white pepper.
• Mix all these items very well, now coat the chicken nicely
• Now deep fry the chicken and when the color changes to golden brown take it out and serve it.
• Broast is ready to serve try it and enjoy it.
الحصول على لذيذ متموج وصفة الدجاج بروست والتمتع بروست في أفضل حالاتها. بروست يسمح لك لدغة وتذوق شرائح الدجاج حار لذيذ. تقدم مع الكعك والبطاطا المقلية والطماطم الكاتشب واللبن متبل (رايتا)، وسوف تجعلك تنسى كل شيء آخر.
مكونات:
• ملح 2 ملعقة كبيرة و 1 ملعقة كبيرة للطلاء
• الفلفل الأبيض 1 ملعقة كبيرة
• الزنجبيل الثوم لصق 1 ملعقة كبيرة
• دقيق الذرة ½ كوب
• الأخضر الفلفل الحار لصق 3 ملعقة كبيرة
• دقيق دقيق 2 كوب
• مسحوق الخبز 2 ملعقة كبيرة
• الدجاج (مع الجلد) 8 قطع
• المياه المطلوبة
كيفية جعل كريسبي الدجاج بروست
طريقة:
• املأ وعاء بالماء وأضيف معجون الفلفل الحار الأخضر والملح ومسحوق الخبز ومعجون الثوم الزنجبيل فيه.
• قم بتقطيع قطع الدجاج في الوعاء ثم اتركه لمدة 4-5 ساعات للسماح للدجاج المنقوع تماما.
• الآن إخراج الدجاج من وعاء والسماح لها الجافة، وجعل الطلاء عن طريق خلط دقيق الذرة والدقيق العادي والملح والفلفل الأبيض.
• مزيج كل هذه العناصر بشكل جيد للغاية، والآن معطف الدجاج لطيف
• الآن تقلى الدجاج والدجاج عندما يتغير لونها إلى اللون البني الذهبي اخراجها وخدمتها.
• بروست على استعداد لخدمة محاولة ذلك والاستمتاع بها.
Comments
Post a Comment