Skip to main content

Crispy Chicken Broast Recipe

Get a wonderful crispy chicken broast recipe and enjoy broast at its best. A broast allows you to bite and taste the crisps of tasty spicy chicken. Served with buns, french fries, tomato ketchup and spiced yogurt (raaita), it will make you forget everything else.


INGREDIENTS:

Salt 2 tbsp and 1 tbsp for coating 
• White Pepper 1 tbsp 
Ginger Garlic Paste 1 tbsp 
Corn Flour ½ cup 
• Green Chili Paste 3 tbsp 
• Plain Flour 2 cups 
• Baking Powder 2 tbsp 
Chicken (With Skin) 8 pieces 
Water as much required 


How to make Crispy Chicken Broast

 

METHOD:

• Fill a bowl with water and add green chili paste, salt, baking powder and ginger garlic paste in it. 
• Dip chicken pieces in bowl and leave it for about 4-5 hours to let the chicken marinated perfectly. 
• Now take out the chicken from bowl and let it dry, make the coating by mixing the corn flour, plain flour, salt and white pepper. 
• Mix all these items very well, now coat the chicken nicely 
• Now deep fry the chicken and when the color changes to golden brown take it out and serve it. 
• Broast is ready to serve try it and enjoy it. 


الحصول على لذيذ متموج وصفة الدجاج بروست والتمتع بروست في أفضل حالاتها. بروست يسمح لك لدغة وتذوق شرائح الدجاج حار لذيذ. تقدم مع الكعك والبطاطا المقلية والطماطم الكاتشب واللبن متبل (رايتا)، وسوف تجعلك تنسى كل شيء آخر.



مكونات:

• ملح 2 ملعقة كبيرة و 1 ملعقة كبيرة للطلاء
• الفلفل الأبيض 1 ملعقة كبيرة
• الزنجبيل الثوم لصق 1 ملعقة كبيرة
• دقيق الذرة ½ كوب
• الأخضر الفلفل الحار لصق 3 ملعقة كبيرة
• دقيق دقيق 2 كوب
• مسحوق الخبز 2 ملعقة كبيرة
• الدجاج (مع الجلد) 8 قطع
• المياه المطلوبة

كيفية جعل كريسبي الدجاج بروست


طريقة:

• املأ وعاء بالماء وأضيف معجون الفلفل الحار الأخضر والملح ومسحوق الخبز ومعجون الثوم الزنجبيل فيه.
• قم بتقطيع قطع الدجاج في الوعاء ثم اتركه لمدة 4-5 ساعات للسماح للدجاج المنقوع تماما.
• الآن إخراج الدجاج من وعاء والسماح لها الجافة، وجعل الطلاء عن طريق خلط دقيق الذرة والدقيق العادي والملح والفلفل الأبيض.
• مزيج كل هذه العناصر بشكل جيد للغاية، والآن معطف الدجاج لطيف
• الآن تقلى الدجاج والدجاج عندما يتغير لونها إلى اللون البني الذهبي اخراجها وخدمتها.
• بروست على استعداد لخدمة محاولة ذلك والاستمتاع بها.

Comments

Popular posts from this blog

كعكة الشوكولاته فلورلس Flourless Chocolate Cake

Ingredients 1/2 cup water 1/4 teaspoon salt 3/4 cup white sugar 18 (1 ounce) squares bittersweet chocolate 1 cup unsalted butter 6 eggs   Directions Preheat oven to 300 degrees F (150 degrees C). Grease one 10 inch round cake pan and set aside. In a small saucepan over medium heat combine the water, salt and sugar. Stir until completely dissolved and set aside. Either in the top half of a double boiler or in a microwave oven melt the bittersweet chocolate. Pour the chocolate into the bowl of an electric mixer. Cut the butter into pieces and beat the butter into the chocolate, 1 piece at a time. Beat in the hot sugar-water. Slowly beat in the eggs, one at a time. Pour the batter into the prepared pan. Have a pan larger than the cake pan ready, put the cake pan in the larger pan and fill the pan with boiling water halfway up the sides of the cake pan. Bake cake in the water bath at 300 degrees F (150 degrees C) for 45 minutes. The center wi

Arabian Laham Mandi (Mutton With Rice) Recipe

INGREDIENTS: Mutton 1 kg RIce 2 cup (soaked for half an hour) Carrot 2 (grated) Capsicum 2 (sliced) Olive Oil 4 tbsp Almond ½ cup Chicken stock 4 cup Salt as required Green Cardamom 4 Clove 4 Black pepper 10 Nutmeg 1 pinch Bay leaf 2 Ginger powder 1 tsp Lemon 4 (slIced) Water 1 cup   How to make Arabian Laham Mandi (Mutton With Rice) METHOD: 1.Add nutmeg, bay leaves, ginger powder, black pepper and clove in a grinder and grind well. 2.Now put mandi spices in a bowl and add lemon, 2 tablespoon oil, 1 cup water and salt. 3.Apply this mixture to the mutton and leave to marinate for a few hours. 4.Then tightly pack with aluminum foil. 5.Now bake in oven for 40 minutes. 6Take out from oven and cook until water dries. 7.Inflame a piece of coal and place it in the middle of mutton pan. 8.Now drizzle a little oil on coal and immediately cover it tightly. 9.Heat the remaining oil in a pan, add chicken stock and boil for a while. 10.Then add 1 tsp mandi spice. 11.Now add salt and