INGREDIENTSNutrition
- 3⁄4cup butter
- 3⁄4cup sugar
- 1 1⁄4cups buttermilk
- 2cups semolina
- 1 1⁄2teaspoons vanilla
- 1tablespoon baking powder
- 1 1⁄2teaspoons baking soda
SUGAR SYRUP
- 1cup sugar
- 1cup water
-
DIRECTIONS
- Preheat oven to 350F degrees.
- Melt butter, allow to cool to room temperature.
- Combine sugar and buttermilk in a large bowl.
- Combine the semolina, vanilla, baking powder and baking soda in a separate bowl.
- Add semolina mixture to buttermilk mixture, mix well, then add melted butter, and mix well.
- Spray an 11x7 inch pan with cooking spray, pour in the mixture; You may also use a 13x9 inch pan, and bake for 25 minutes instead of 30.
- Let sit for 20 minutes.
- Bake for 30 minutes, pour sugar syrup over it while still warm.
- This is usually served with tea or coffee.
- ------ Sugar Syrup ----------.
- Combine sugar, water and juice of half a lemon in a saucepan.
- Bring to a boil, reduce heat and allow to simmer for 20-25 minutes, mixture should thicken when it cools.
- مكونات
- زبدة 3/4cup
- 3/4cup السكر
- 1 1/4 زبدة اللبن
- 2cups سيمولينا
- 1 1/2 ملعقة صغيرة الفانيلا
- 1 ملعقة كبيرة مسحوق الخبز
- 1 1/2 ملعقة صغيرة الخبز الصودا
- محلول سكر
- 1 كوب السكر
- 1 كوب ماء
- الاتجاهات
- سخن الفرن إلى 350F درجة.
- تذوب الزبدة، والسماح لتبرد لدرجة حرارة الغرفة.
- الجمع بين السكر واللبن في وعاء كبير.
- اجمع بين السميد والفانيليا ومسحوق الخبز وصودا الخبز في وعاء منفصل.
- يضاف خليط من السميد إلى خليط اللبن، ويخلط جيدا، ثم يضاف الزبدة المذابة، ويخلط جيدا.
- رش عموم 11x7 بوصة مع رذاذ الطبخ، صب في الخليط. يمكنك أيضا استخدام عموم 13x9 بوصة، والخبز لمدة 25 دقيقة بدلا من 30.
- اسمحوا الجلوس لمدة 20 دقيقة.
- خبز لمدة 30 دقيقة، صب شراب السكر أكثر من ذلك في حين لا تزال دافئة.
- ويتم تقديم هذا عادة مع الشاي أو القهوة.
- ------ محلول سكر ----------.
- الجمع بين السكر والماء وعصير نصف الليمون في قدر.
- يحضر إلى يغلي، يقلل حرارة ويسمح أن يترك على نار خفيفة لمدة 20-25 دقيقة، خليط ينبغي رشقت عندما يبرد.
Comments
Post a Comment